Terra Třinec – Jak se vede naturálnímu vínu mimo velkoměsto? Jak na senzoriku radí sommeliér.

V době kdy bylo na světě krásně a mohli jsme vesele chodit do oblíbených podniků slavila první narozeniny naše oblíbená restaurace Terra v Třinci. Zajeli jsme tam udělat narozeninový workshop senzoriny a při té příležitosti vyzpovídali majitelský pár Markétu a Tomáše. Pusťte si veselý ruch oslavy do uší a přidejte se k našemu povídání nad skleničkou, protože to jsou věci, které nám teď všem hodně chybí. Jak se daří vyšší gastronomii mimo velkoměsto? Jak trénovat senzoriku? A proč opouštět zajímavé profesní pozice (práce v restauraci oceněné BIB a jedné z nejkomplexnějších kaváren) a zakládat svůj vlastní podnik? Další Candycane coffee podcast je tu! Zvukové kvality jsme si vědomí a pracujeme na tom. Za každou radu jak zlepšit budeme rádi (p.s. klopové mikrofony budou použity už v dalším dílu, a dokonce došlo k editaci zvukaře… juch bude jen lépe vydržte) Pokud máte téma o kterém bychom měli debatovat, případně chcete být hostem, nebo máte tip na hosta. Neváhejte nám dát vědět. Děkujeme za čas, který nám věnujete a každého poslechu, hodnocení a sdílení si nesmírně vážíme. Neváhejte nám dát i přímý feedback a poraďte v čem udělat změnu. Chceme aby vás ten obsah bavil. odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycaneco…https://www.candycane.coffee/kde-nas-…https://twitter.com/candycaneczhttps://www.facebook.com/candycanecof…​ —

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s