Espresso bar, kavárnu nebo bistro? Od stánku s kávou až po provoz dvou kaváren se Standou Hamplem

Standa Hampl má v rámci kávy bohaté zkušenosti. Pracoval pro Mamacoffee, která je jednou z nejstarších sítí kaváren a pražírnou výběrové a fairtrade kávy. Poté založil s kolegyní Štěpánkou projekt Kavárna Čekárna a od píky – zde míněno stánku s kávou na farmářském trhu se vypracoval až v majitele Kavárny Čekárny na Výtoni a espresso baru Zašívárna v Nuslích. Vyzkoušel si též provoz bistra na Břevnově a zhodnotíme spolu, zda cesta od stánku je nejvhodnější pro začátek dráhy kavárníka. V dalších dílech podcastu se podíváme na zoubek platovým podmínkám a jak motivovat zaměstnance aby zůstali v podniku a přivítáme Aliho Jarrara, světově proslulého autora kávových meme 50percentarabica. — odebírejte prosím: https://www.instagram.com/candycaneco​… https://www.candycane.coffee/https://twitter.com/candycaneczhttps://www.facebook.com/candycanecofee​ ——

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s