23.10.2013 171st cup of occupational disease

A teď něco úplně jiného! Vlastně ne… jen se podíváme co způsobují řeči o tom kolik má člověk strávit času u jednoho nápoje. S mnohými kolegy (ahoj Terezko) si vždy zoufáme nad tím jak si už nikdy neužijeme sezení v kavárně jako v době, kdy jsme byli nepolíbení a bez profi zkušenosti.

Dnes přijdu do kavárny, kriticky očíhnu bar a vím jestli mi tam bude chutnat. Rychle něco vypiju, třikrát si přiobjednám, mezitím velmi nenápadně (ano ten podivín civící na Vás když si užíváte svou kávu jsem já) se rozhlížím po hostech a nasávám atmosféru. Dopiju svou smrtelnou dávku kofeinu a rychle se zvedám, nechávám dýško zvedající průměr tipujících zákazníků o polovinu a mizím tak rychle aby si obsluha nepomyslela že jsem je mohl čímkoliv otravovat.

Jsou z nás neurotici zoufale se snažící být v podniku co nejméně na obtíž… do háje se všemi poučovateli co nám říkají jak dlouho jak moc jak často máme pít… sakra do háje se mnou 😀

Advertisements

23.10.2013 171st cup of occupational disease

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s