Konečně jsem se dostal k téhle nádherné kávě díky pánům z Kávového klubu a hádejte co?
Povedlo se mi jí dokonale zničit. S oblibou vzpomínám na důležitou větu: “s každým douškem myslete hlavně na spoustu práce, která se v něm ukrývá, kolik farmářů pracovalo za pár dolarů proto abyste si mohli dát svůj šálek.”
Na začátku jsem říkal, že raději půjdu do některé kavárny Doubleshot na jejich přípravu, kdy mají díky osmóze i vodu v maximální možné formě. Měl jsem pravdu… měl jsem jít tam.
osmóza ti dobré kafe neudělá…
Myslíš jakože vůbec nemá smysl se tím zabývat a změna TDS je zbytečná věc, nebo popisuješ stav kdy nejde spoléhat na to, že ten přístroj zařídí skvělou kávu bez většího přičinění baristy? Osobně si myslím, že nelze spoléhat jen na ní ale je pomocníkem k dosažení vyváženého šálku. A zároveň s rozdílnou tvrdostí vody napříč Prahou a celým světem se taková mašinka hodí k tomu aby se dosáhlo standardizovaného TDS, ale to je můj názor, nevím co přesně máš na mysli.