Burgerová šílenost je opět zde:) Ale tento post není o burgrech. Na více místech začínám vídat na barech podobnou věc. V Hemingway baru a třeba právě v Dishi. Když pan Petráň poprvé přes svůj kanál na Instagramu oznámil použití Nespressa prskal jsem: “Ale né! Jen čerstvá káva je ten směr!” Na to pak reagoval s tím, že potřebují rychlé a skladné řešení a pokud někdo chce zážitek v šálku může vyrazit do nějaké skvělé kavárny. Musím uznat, že má pravdu. Tento systém poskytuje standart kvality, kterou restauratéři nedokáží z pravidla nabídnout ani s výbavou kolem půl milionu. Kéž by se dostali alespoň na tuto úroveň. Vždyť se podívejme na “celebrity” šéfy Pohlreicha, Ridiho a podobné. V Imperialu si můžete dát Lavazzu a v Da Emanuel Cafe del sole. Tohle chcete pít po luxusním obědu? Já tedy ne:(